Popoln počitek

Premalo se zavedamo, da tretjino svojega življenja preživimo v postelji. S tem dejstvom v mislih, moramo od svoje postelje zahtevati maksimalno kvaliteto. Na žalost pa so dobre spalne navade v večini premalo cenjene. Spalne navade in z njimi udoben in zdrav spanec pa so močno povezane s kvaliteto postelje.

Vodne postelje so najboljši sistem za spanje, kar jih poznamo, saj omogočajo popolno sprostitev telesa, obenem pa mu nudijo maksimalno podporo. Odlikuje jih udobje, higiena in dolga življenjska doba.

Prilagajanje temperature

Vodno ležišče ima za razliko od ostalih, možnost nastavitve temperature vodnih jeder, kar nudi dodatno udobnost in sprostitev. Pozimi naše telo prijetno greje, toplejše okolje pa znižuje krvni pritisk, kar nam omogoča, da lažje ter hitreje zaspimo. V poletnih mesecih pa voda absorbira odvečno toploto našega telesa ter tako na naraven način preprečuje neprijetno znojenje.

Higiena

Voda v jedrih onemogoča zadrževanje prahu, odmrlih delcev kože ter pršic v ležišču. Površino jedra lahko očistimo s čistilom, posteljna pravleka pa je enostavno snemljiva in se lahko pere v pralnem stroju. Zato v vodni postelji vlada popolna higiena ter je tako priporočljiva za ljudi z astmo ter različnimi alergijami, kot tudi za vse, ki enostavno radi spijo v čisti postelji.

 

Voda

Kot vemo je naše telo kar v 60% sestavljeno z vode, prav tako pa smo bili z vodo obdani tudi prvih 9 mesecev našega življenja. Tako je voda najnežnejša in najprimernejša možna podlaga za spanje.